Previous Image
Next Image

info heading

info content


Een afspraak maken

Woont u in mijn werkgebied en/of bent u doorverwezen door uw huisarts naar mij, dan kunt u zelf contact opnemen voor het maken van een afspraak. We plannen dan een afspraak in voor een intakegesprek. Dat duurt 3 kwartier. In het intakegesprek vertelt u waar u voor komt, en worden afspraken gemaakt over de vervolgbehandeling. Kijk op de tarievenpagina voor meer informatie over de kosten en de eventuele vergoeding daarvan door uw zorgverzekeraar.

Verwijskaart?

Het kan zijn dat u doorverwezen bent door uw huisarts of bedrijfsarts, maar ook zonder verwijzing kunt u bellen voor een afspraak.

Inschrijfformulier

U kunt eventueel alvast uw gegevens invullen op het inschrijfformulier, en dat opsturen of meenemen naar het intakegesprek. U kunt hier het inschrijfformulier downloaden.
Cliënten die patiënt zijn bij de dokterspraktijken in Terheijden (Docters&Co en Onder de Toren) en De Ligne in Made, kunnen hier meer informatie en het inschrijfformulier vinden.

Identiteitsbewijs

Neem in ieder geval even uw identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart) mee naar het intakegesprek. Ik ben verplicht om deze gegevens over te nemen.

Wachttijd

Als u belt om een afspraak te maken, dan wordt deze gelijk ingepland als u verwezen bent door één van de huisartsenpraktijken met wie ik samenwerk. De wachttijd voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek is helaas vaak wel minimaal 4 weken. Mocht dit voor u te lang zijn, dan kan ik met u meedenken of er een alternatief zou kunnen zijn. Lees hier meer over wachttijd. In het intakegesprek worden afspraken voor de behandeling direct ingepland.

Praktijk voor eerstelijnspsychologie

Mevr. L.C. van Leeuwen
Ameroever 28
4926EC Lage Zwaluwe
tel. 0168 482097
e-mail: info@eerstelijnspsychologe.nl